De toernooien kunnen we niet organiseren zonder de hulp en steun van onze sponsoren. We willen ze hiervoor graag bedanken door ze onder jullie aandacht te brengen, evenals de sponsoren van ons dartteam:


Het Stadshuys

Een unieke locatie voor het vieren van een receptie of bruiloft, bedrijfs-, verjaardags-, of kraamfeest , voor het houden van een vergadering, cursus of andere zakelijke bijeenkomst.

Het Stadshuys is ingericht in warme, sfeervolle stijl en biedt ruime mogelijkheden voor groepen van 10 tot 150 personen.

Zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten kunnen volledig worden verzorgd op het gebied van eten en drinken. Van verse koffie tot warm buffet, van lunch tot bittergarnituur.

Het Stadshuys kan op verzoek zorgen voor avondvullend entertainment, van live-muziek tot thema-avond.

Het Stadshuys is gevestigd boven kinderspeelparadijs Ballorig. Er zijn diverse combinatiemogelijkheden met Ballorig. Kinderen kunnen urenlang spelen tijdens een bruiloft, receptie of andere feestelijke gelegenheid.

De ligging van Het Stadshuys is zeer gunstig (langs de Europaweg-West) en er is volop gratis parkeergelegenheid. Een traplift is aanwezig.

 


MSS Betonvloeren Veendam

Wij zijn een snelgroeiende onderneming en met meer dan 25 jaar specialistische ervaring in beton- en designvloeren hebben wij al vele tevreden klanten op onze naam staan.

U bent bij ons op het juiste adres voor het vakkundig storten en monoliet afwerken van betonvloeren. Denkt u bijvoorbeeld aan designvloeren, erfverharding, woonhuis, garage, aanbouw, stallen, etcetra. Of het nu gaat om 200 m² of om 5000 m², voor alle gerelateerde projecten bent u bij MSS Betonvloeren aan het juiste adres.