De toernooien kunnen we niet organiseren zonder de hulp en steun van onze sponsoren die we hiervoor graag willen bedanken door ze onder jullie aandacht te brengen:


Het Stadshuys

Een unieke locatie voor het vieren van een receptie of bruiloft, bedrijfs-, verjaardags-, of kraamfeest , voor het houden van een vergadering, cursus of andere zakelijke bijeenkomst.

Het Stadshuys is ingericht in warme, sfeervolle stijl en biedt ruime mogelijkheden voor groepen van 10 tot 150 personen.

Zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten kunnen volledig worden verzorgd op het gebied van eten en drinken. Van verse koffie tot warm buffet, van lunch tot bittergarnituur.

Het Stadshuys kan op verzoek zorgen voor avondvullend entertainment, van live-muziek tot thema-avond.

Het Stadshuys is gevestigd boven kinderspeelparadijs Ballorig. Er zijn diverse combinatiemogelijkheden met Ballorig. Kinderen kunnen urenlang spelen tijdens een bruiloft, receptie of andere feestelijke gelegenheid.

De ligging van Het Stadshuys is zeer gunstig (langs de Europaweg-West) en er is volop gratis parkeergelegenheid. Een traplift is aanwezig.

 


PMDarts.net  De goedkoopste online dartwinkel van Nederland

 

Wij proberen door scherp en slim in te kopen, de prijzen laag te houden, zodat het mooie spelletje darts bereikbaar en betaalbaar blijft voor zowel de recreatieve darter als de nieuwe Barney in de dop.

 

U bent bij ons aan het goede adres voor al uw dartborden, dartpijlen, flights, shafts en overige accessoires. Het aanbod is groot en zal in de komende tijd nog verder groeien. Mocht u onverhoopt toch iets niet kunnen vinden binnen de webshop, dan is het vanzelfsprekend dat u altijd contact met ons kunt opnemen. Wij gaan dan kijken of wij het betreffende artikel voor u kunnen bestellen tegen de laagst mogelijke prijs.

 

Voor grotere aantallen is het ook mogelijk ons te benaderen en wij zullen u dan een zo scherp mogelijk aanbod doen.

 

Wij wensen u veel winkelplezier op onze website en  : LET's Play Darts!!!!!

 


Welkom bij het Snack & Steak Huus

 

 T'is altied geniet ’n in “HUUS”

Het snack & steak HUUS is gelegen aan de rand van het centrum van motorstad Assen.

Komt U met de auto of motor bij ons te eten of om het eten af te halen van het snackhuus,geen probleem!! 

U  kunt bij ons gemakkelijk en vrij parkeren. De bushalte is op slechts 1 minuut lopen.

Het zal voor ons een eer zijn om voor U gastvrouw/heer te mogen zijn.

Iedere dag is het onze passie onze gasten te laten genieten van een heerlijke snack, lunch,diner of borrel!!

Voor glutenvrije, biologische en/of vegetarische producten/gerechten kunt U, mits vooraf aangegeven, ook bij het snack & steakhuus terecht.

Ons gezellig ingerichte steak en snackhuus serveren wij alleen maar A kwaliteit producten, en staat de algehele hygiëne bij ons in Huus hoog in het vaandel.