Toernooien in Het Stadshuys seizoen 2019-2020.

Vanaf zaterdag 3 augustus gaan de toernooien in Het Stadshuys weer gespeeld worden. Het nieuwe seizoen levert een nieuw format op.

Er is onder de deelnemers van onze afgelopen toernooien regelmatig de vraag gesteld of we niet volgens een ranking systeem willen organiseren. 

We komen graag aan de wensen van de darters tegemoet als dat tot onze mogelijkheden behoort.

Na een korte brainstormsessie, want we vinden de verschillende toernooien toch wel heel erg leuk (single, koppel en dubbel-in), hebben we besloten om deze twee dingen te combineren.

We hebben het ook met Marit (van Het Stadshuys) overlegd en ze is bereid om de zaal op een vaste zaterdag in de maand voor ons vrij te houden.

Omdat het om rankingtoernooien gaat en we verder niemand in het vaarwater willen zitten, hebben we er samen voor gekozen om elke eerste zaterdag van de maand een toernooi te organiseren in Het Stadshuys. Dit natuurlijk met uitzondering van 4 januari, omdat de eerste zaterdag van het jaar sinds mensenheugenis gereserveerd is voor het nieuwjaars koppeltoernooi van de Blackdogs.

Ook het toernooi van 1 februari moeten we natuurlijk een weekje opschuiven i.v.m. de Dutch Open.

Toernooien in De Poort seizoen 2019-2020.

Vanaf zaterdag 27 juli gaan de toernooien in de Poort weer gespeeld worden. Ergens na de zomervakantie gaan we eindelijk naar onze nieuwe locatie: Pelikaanstraat 127, 9404 CL in Assen. Zodra de datum bekend is wanneer we zijn verhuist zullen we dat hier en via de overige media natuurlijk vermelden. We wachten vol spanning af.

Natuurlijk wordt er ook in de Poort elke laatste zaterdag van de maand weer een koppeltoernooi georganiseerd. Uitzonderingen hierop vindt je i december en januari.

Het toernooi in december komt te vervallen i.v.m. de feestdagen. In plaats daarvan is er op 4 januari het alom bekende oliebollen-koppel-toernooi. Een avond vol darts, feestelijkheden en natuurlijk de oliebollen niet te vergeten. Het toernooi van eind januari komt hierdoor ook te vervallen.