13 april single toernooi

Het was zaterdag 13 april een vreemd maar gezellig toernooi. Ondanks dat het aantal vooraanmeldingen op de woensdag nog maar op 9 stond waren er op de avond zelf toch 28 darters die tegen elkaar streden.

Het niveau was best aardig te noemen. In de poulefase werden er al negen 180'ers gegooid en in de knock-out kwamen daar nog eens 11 bij. Ook werden er vijf 100+ finishes gegooid. Dennis Jonkman had met 138 de hoogste uitgooi van de avond en sleepte de fles Berenburg in de wacht. Dennis stond leuk te gooien, maar helaas was het net niet genoeg om vanuit de poule door te gaan naar de winnaarsronde. 

De poules waren deze keer bijzonder onderverdeeld. Er waren "sterke" en "zwakkere" poules, waardoor de knock-out voor verassingen zorgde. Toch waren de wedstrijden er niet minder spannend om. Het is altijd leuk om te zien dat er darters zijn die op bepaalde avonden boven hun eigen niveau uitstijgen. Helaas waren er ook een aantal die het "normale" niveau niet wisten te halen c.q. vast te houden. Dit zorgt er wel voor dat darten altijd weer leuk is om naar te kijken (niet om te doen).   ;)