Dutch  darts  revelation

Er zijn inmiddels vast heel veel dartprogramma's beschikbaar met oneindig veel mogelijkheden, maar een programma waar ik altijd veel aan heb gehad is DDR (Dutch Darts Revelation). Je kunt natuurlijk het programma gebruiken om tegen de computer te trainen. Ook houdt het programma de gegooide scores bij per maand, zo kun je de progressie van jezelf terugzien. 

Het mooiste van het programma vind ik de mogelijkheid om check-outs te trainen tussen 2 en 170. Je kunt dit zelf instellen. Je moet er even de tijd voor nemen om je profiel in te voeren, maar als dat eenmaal klaar is genereert het programma mogelijke check-outs aan de hand van je favoriete, opgegeven singles, triples en doubles. Heel erg handig voor de darters onder ons die iets minder goed kunnen rekenen of bepaalde combinaties niet zien. Ik heb er veel van geleerd en er lang naar gezocht om het programma terug te vinden en te kunnen delen. 

Klik hier of op één van de onderstaande plaatjes om naar de cloud van de ontwerper te gaan en de bestanden te downloaden.

Veel plezier en succes!

Groetjes Marcel.

What can I do with Dutch Darts Revelation ?

With Dutch Darts Revelation, dart players can keep track of the score and all their statistics such as 3-dart average, highest-checkout, best leg, number of 100s, 140s and 180s as they play on a real board. In addition, they can play tournaments and matches against the computer, you take your turn in the real world and enter how you do on each turn, and the computer opponent takes its turn on the screen.

Other Features : Generates checkouts according to your favorite shots, view your statistics day by day, caller sounds when throwing 180s, 140s etc.


Hoe kun je jezelf verbeteren? Tips van een aantal pro's:

Raymond van Barneveld


Gary Anderson


Michael Smith


Kim Huybrechts


Bobby George


Michael van Gerwen


Phil Taylor