HSM komt met een eigen competitieteam !

Het competitie seizoen van 2018-2019 is nog maar net voorbij of de inschrijvingen voor het volgende seizoen liggen alweer op de mat bij de D.O.T.

Een groepje enthousiaste darters van de woensdagavond in Het Stadshuys hebben de koppen bij elkaar gestoken en een competitieteam voor het seizoen 2019-2020 opgericht.

Ons streven? Alle wedstrijden winnen!!

Ons doel? Gewoon lekker relaxed een pijltje gooien zonder stress en een gezellige avond met elkaar hebben!!

De teamnaam?

Natuurlijk kunnen we dat niet helemaal alleen realiseren. Om alles mogelijk te maken hebben we ondersteuning gekregen van de volgende bedrijven en begunstigers:

De logo's worden allemaal nog verwerkt in de shirts die momenteel nog bij de drukker liggen. Zodra de shirts binnen zijn gaan we met z'n allen op de foto. 

Met grote trots mogen we aankondigen dat, na lang wachten, de shirt eindelijk binnen zijn. 

Het heeft even moeten duren, maar het resultaat mag er zeker zijn:

Zoals ieder nieuw team beginnen we gewoon in de derde divisie. Onze doelstelling voor aankomend seizoen is niet om te promoveren naar de tweede divisie, maar om onszelf naar een hoger niveau te brengen. 

We beginnen het seizoen met acht spelers en iedereen speelt gedurende de competitie een gelijk aantal wedstrijden.

In Het Stadshuys is ruimte genoeg voor meerdere competitieteams. Mochten er nog darters zijn die een team op willen gaan zetten of teams die op zoek zijn naar een nieuwe locatie, behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Je kunt je aansluiten bij de "Why so serious-clan" of onder je eigen naam. Voor verdere informatie hierover kun je mailen naar: info@hsm-darts.nl of info@hetstadshuys.nl.

Het team:

Stefan Niezemuller

(teamcaptain)

Henny Ebeling

(reserve teamcaptain)

Frederik Loer

Hendrik Bottema

Marcel Ebeling

Mark Eilers

Maxym Ebeling

Roy Eijgelaar

De vorderingen van het team zijn natuurlijk op deze site te volgen en via de Facebookpagina: Why so serious dartteam. Voor de link naar de Facebookpagina klik je hier.