Zomeravond darts in Het Stadshuys

Vanuit de darters die op de woensdag trainen in Het Stadshuys kwam de opmerking dat het heel vervelend was dat er bijna 3 maanden niet getraind kon worden tijdens de zomerstop. Aan ons werd vervolgens de vraag gesteld of we niet iets konden organiseren tijdens deze "rustperiode". Na overleg hebben we besloten om tot de competitie en de trainingen weer beginnen een zomercompetitie op te zetten.

Aangezien we, als organisatoren, buiten het darten om toch geen sociaal leven hebben zijn we ook hier weer vol overgave ingedoken. 

In hele korte tijd hebben we iets moeten verzinnen hoe we het aan zouden pakken en welke opzet we hiervoor zouden gebruiken. Ook moesten we natuurlijk iets regelen ten aanzien van de zaal, de borden en de bar. We denken dat het allemaal best aardig geregeld is, maar omdat het ook onze eerste keer is dat we zoiets doen moeten we kijken of we gaandeweg nog de nodige veranderingen door moeten voeren.

De eerste aanpassing is al een feit: er zal vanaf 12 juni ook om de derde en vierde plaats gegooid gaan worden.

Na de zomer zijn we (waarschijnlijk) helemaal klaar voor de nieuwe zomercompetitie van 2020 !!

De bedoeling is om 13 weken lang een leuke en gezellige avond met elkaar te hebben en daarbij op basis van een ranking daar een beetje spanning aan toe te voegen. De inleg komt volledig ten goede van de darters. Het wordt gebruikt om prijzen van te kopen (het blijft per slot van rekening een ranking), de banen en het eten en drinken op de slotavond 31 augustus.

Op de slotavond zal iedereen worden voorzien van een koud buffet, warme hapjes en natuurlijk drinken. 

Tijdens de slotavond zal een toernooitje worden georganiseerd in een, voor ons, nieuw format. We gaan de zomercompetitie afsluiten met een 170-toernooi.

We gaan ons best doen om er met elkaar een gedenkwaardige zomer van te maken.