Eindstand zomercompetitie

De slotavond is geweest en de prijzen zijn verdeeld. Door het afwijkende format en puntenverdeling is er nog een (behoorlijke) verschuiving geweest in het klassement.

Het mooiste van de slotavond was de sportiviteit van de darters onderling. Jan Wagt, die als verrassende winnaar uit de bus kwam van de slotavond, stond maar al te graag de wisselbeker af aan de "runner-up" Michael Dijkhuizen. In de ogen van Jan had Michael recht op de bokaal, omdat hij vanaf het begin de ranking heeft aangevoerd.

Met de prijs voor de hoogste finish ging het precies hetzelfde. Marcel Bos had al de hoogst mogelijke uitgooi op een woensdagavond gegooid en wist dit nogmaals te evenaren tijdens de slotavond. Op het 170-toernooi wist Ronald de Jong echter ook het totaal met 3 pijlen uit te gooien. Marcel kon deze prestatie zeer waarderen en stond zijn beker met plezier af aan Ronald.

Het doet ons zeker goed om te zien dat naast de strijd die iedereen wekenlang onderling uitgevochten hebben er veel respect onder de darters is en dat iedereen met veel plezier op de zomeravonddarts in Het Stadshuys heeft gegooid.

Namens de organisatie wil ik iedereen dan ook bedanken voor een super gezellige en geslaagde zomer met veel spannende wedstrijden. We zouden het fantastisch vinden om jullie allemaal volgend jaar weer terug te zien.